Dierentolk Angela van der Ploeg – Stervensbegeleiding dier

Angela van der Ploeg

Dierentolk Angela van der Ploeg – Stervensbegeleiding dier

dierentolk, healing, reading, stervensbegeleiding

  • Massage
  • Franeker, Friesland

Omschrijving wie je bent en waarom jij een perfecte lener bent voor een hond

De moeilijkste beslissing voor een mens om te moeten maken, is: Wanneer moet ik mijn dier laten inslapen, wat is het juiste moment? Deze vraag wordt vaak beantwoord door de dierenarts. Maar toch blijft het moeilijk om voor ons, de mens, deze beslissing te nemen.

Schuldgevoel is heel vaak een groot obstakel. Vaak denken we dat we iets niet goed hebben gedaan, te weinig hebben gedaan, te laat ingegrepen of te vroeg, te weinig aandacht gedurende het leven of de laatste fase hebben gegeven en ga zo maar door.

Als u een goede en diepe band met uw huisdier heeft, wilt u het ook zo goed mogelijk begeleiden om dit leven achter zich te laten. Ze worden nu eenmaal niet zo oud als wij mensen. Het moment van afscheid is dus onvermijdelijk.

Wat kan ik voor u betekenen?
De toegevoegde waarde van stervensbegeleiding voor dieren is om dit proces voor het dier te vergemakkelijken. Maar ook om uw als eigenaar te helpen in die laatste dagen en/of uren, zodat u uw dier datgene kan geven (ondanks uw verdriet) waar hij/zij op dat moment de meeste behoefte aan heeft, namelijk liefde, rust, ruimte en vertrouwen. Ik begeleid dus het dier en u.

Zodra u weet dat uw huisdier doodziek is kunt u mij vragen contact te leggen met uw huisdier om te vragen of deze wensen heeft, of hoe hij/zij zich voelt.

Bij u thuis
Ik kom bij u thuis zodat uw hond in zijn eigen veilige vertrouwde omgeving kan blijven. U kunt in alle rust al uw vragen stellen en ik geef u advies, aanwijzingen indien nodig. Maar wat ik nog veel belangrijker vind is, dat u uw verhaal kwijt kan. Wanneer is uw huisdier bij u gekomen en waarom, wat zijn de fijne momenten van jullie geweest, wat de verdrietige, wat heeft uw huisdier voor u betekend, wat is zijn lievelingseten, enz? Mijn ervaring is dat vertellen, herbeleven van jullie leven samen heel helend en verhelderend kan zijn voor u en uw huisdier.

Op het moment van daadwerkelijk overlijden kan ik uw huisdier voorbereiden en ondersteunen in het loslaten van het lichaam en het aardse leven middels massage en het geven van energie.
Het geven van massage zal uw huisdier rustig maken, zodat de overgang minder zwaar wordt.

Na het overlijden is telefonisch contact mogelijk waarin verteld kan worden hoe mens en dier het afscheid nemen ervaren hebben. Deze gesprekken en het contact wat ik vaak na tijdens of net na het overlijden met uw huisdier heb is, is voor mij zo waardevol en ben ik dankbaar dat ik het huisdier heb mogen begeleiden.

Kosten
Prijs € 65,=
Buiten Almere komen daar nog reiskosten € 0,22 per gereden km. en eventuele parkeerkosten bij.
Incl. contact maken met uw huisdier, het geven van massage en energie, (telefonisch) advies en contact tot en met na het overlijden van uw huisdier.

Vragen of mijn hulp inschakelen? Neem contact op via: dierentolk@kpnmail.nl

Om te solliciteren op deze vacature stuur je je sollicitatie naar info@praktijk-havayah.nl

0 Gem. waardering (0 stemmen)
Gemiddelde waardering0
Wat zeggen de mensen... 0 Geef je eigen waardering

Wees de eerste die een waardering achterlaat

Geef je eigen waardering