Over

Huisdieren diensten

In het land zitten veel dienst verlenende organisaties. Maar waar kan je ze nu vinden? Soms een lastige vraag. Zelfs nog lastiger omdat een hondenschool voor de één perfect is terwijl de ander zich er niet kan aarden. Door deze site hoop ik dat je wat meer inzicht krijgt in welke diensten bij jou in de buurt te vinden zijn.

Toevoegen

Iedereen kan diensten toevoegen op deze site. Maak een zo goed mogelijke omschrijving aan zodat mensen weten wat je aanbiedt.

Kom in contact

Als je onder aan de dienst op de knop contact klikt, kan je een mail sturen naar de organisatie van de desbetreffende dienst. Huisdier diensten komt hier niet tussen. Je komt dus rechtstreeks in contact met de partij die de dienst levert. Wel zo makkelijk.

Verantwoordelijkheid

Huisdierdiensten.nl is niet verantwoordelijk voor de diensten die op deze pagina worden geplaatst. Als een organisatie misleidend is in de geplaatste diensten, behoudt huisdierdiensten.nl zich om de dienst te verwijderen. Als je een dienst ziet die dit is, willen we je vragen om contact op te nemen zodat we de juiste stappen kunnen ondernemen.