FAQs

Ja, iedereen kan een dienst aanmaken. Hiervoor is het alleen nodig om jezelf te registreren. 

Er zijn geen kosten verbonden aan het registreren of het aanmaken van een dienst. Deze site is geheel kosteloos ter beschikking gesteld. 

Na het aanmaken zal de dienst gecontroleerd worden om spam meldingen te voorkomen. Na goedkeuring zal de dienst zichtbaar worden. Meestal is dit binnen 24 uur na plaatsing. 

Staat je dienst wel in de juiste groep? Als mensen gaan zoeken op uitlaatservice en je dienst staat bijvoorbeeld bij dierverzorging, dan zullen de mensen je dienst niet vinden. Plaats je dienst in de juiste groep om je vindbaarheid te vergroten. 

Als je meerdere diensten aanbiedt, is het goed om al deze diensten apart aan te maken. Dit verhoogt je vindbaarheid. Ook kan je dan per dienst een betere omschrijving maken die toegespitst is op die dienst. 

Het kan zijn dat een organisatie stopt met het leveren van een bepaalde dienst. Als Huisdier diensten hier niet van op de hoogte wordt gesteld, kan het voorkomen dat je de organisatie niet meer kan benaderen. We willen je vragen om ons daar van op de hoogte te stellen, dan halen wij de dienst van de lijst.

Je kan dit doen door een mail te sturen via de contact pagina.

Als jouw soort dienst niet op de lijst met verschillende soorten diensten staat, laat het ons dan weten via de contact pagina. Wij zullen kijken of we de soort dienst toe kunnen voegen.

Staat je antwoord er niet bij?

We helpen je graag!