Arvid van Putten

Arvid van Putten

Hondencoach

Arvid van Putten staat bekend als hondencoach. Per jaar helpt hij honderden honden en hun eigenaren zodat ze een betere band krijgen samen. Daarnaast geeft Arvid van Putten onder andere lezingen, workshops, schrijft hij artikelen voor het tijdschrift Me & My Dog en is hij een vast gezicht op het televisie kanaal Lifestyle for pets.

Honden welzijn

Arvid is hondencoach geworden om honden, die ontspoord waren, weer een beter leven te gunnen. Want honden worden zelf ook niet blij van het ongewenste gedrag wat ze vertonen. Vaak hebben ze hier helemaal niet voor gekozen en is het door omstandigheden verkeerd gegaan.

Arvid heeft de stelling dat de basis van goed hondengedrag begint bij een goede hondenschool. Regelmatig krijgt hij de vraag of hij een goede dienst in de buurt van iemand weet. Om aan de vraag te kunnen voldoen welke diensten goed zijn en waar je ze kan vinden, is hij de Huisdierdiensten website begonnen. Op die manier is het mogelijk om een goed overzicht te krijgen van alle diensten in Nederland.

 

Website     Facebook     Twitter     LinkedIn